Velkommen

Hvad er Personlig Coaching?

Er coaching noget for dig?

Hvem er vi?

Yderligere info om coaching

E-Mail

 

 

Hvem er vi?

Vi er to uddannede, certificerede og erfarne coaches i virksomheden:

 

Lise Jensen

Human Ressource

Personlig Coach

 

Jeg har arbejdet med coaching i flere år. Særligt har jeg beskæftiget mig med coaching indenfor sundhed og velvære, job og karriereudvikling og stresscoaching.

 
Jeg er NLP uddannet og certificeret coach.

 

Jeg arbejder til daglig med Human Ressource og medarbejderudvikling og har 20 års erfaring.
 

Jeg er et menneske der gerne vil udforske og opleve mit eget fulde potentiale, og hjælpe andre med at gøre det samme. Coaching har lært mig at vi alle har evnen til at udrette de utroligste ting. Jeg har oplevet at coaching kan medføre enorme ændringer i et menneskes liv. Glæden ved at hjælpe mennesker til at bruge deres ressourcer er en fantastisk følelse, det er derfor naturligt for mig at arbejde med coaching.

 

Vil du vide mere, så ring på 30 54 48 28, eller mail på ls@human-inspire.dk

 

Jan Stenholt Engmann

Cand. Scient.

Personlig Coach

 

Jeg har i gennem mange år beskæftiget mig intensivt med personlig coaching, karriere- og jobrådgivning, stress-håndtering, sundhed og helse, motivation, værdiafklaring, målsætning, målopnåelse, vanebrydning m.m.

 

Jeg er uddannet human biolog med speciale i udnyttelsen af det menneskelige potentiale, præstationsevne og stress samt livsstils relaterede vaner.

Herudover er jeg uddannet idrætsfysiolog og coach med speciale i fysisk og psykisk præstationsevne.

Sidst men ikke mindst er jeg NLP uddannet og certificeret coach.

 

Jeg er vant til at arbejde med mennesker og forskellige menneskelige udfordringer af næsten en hver art. Coaching gør det utroligste for mennesker. Jeg har oplevet mange gange, at der sker ting i folks liv, som de end ikke havde turde håbe på kunne ske, sker !

 

Jeg er utrolig fascineret af det menneskelige potentiale når det folder sig ud i fuldt flor. Det er det hele værd og langt, langt mere til. Det er en utrolig stor glæde for mig at se de positive forandringer coaching giver.

 

Jeg arbejder til daglig som udviklingschef i en Human Resource virksomhed. Her beskæftiger jeg mig med karriererådgivning, kompetenceafklaring, ledercoaching, teamcoaching, samarbejdscoaching, stresscoaching, motivationscoaching, møde- og samtaleteknik, målsætning og målopnåelse m.m.

 

Før dette har jeg arbejdet 15 år indenfor IT-branchen som salgs- og markedschef .

 

Vil du vide mere så ring på 40 40 98 00, eller mail på jse@human-inspire.dk

 
|Velkommen| |Hvad er Personlig Coaching?| |Er coaching noget for dig?| |Hvem er vi?| |Yderligere info om coaching|


Det kan lade sig gøre!

Creative Inspire 2004 ©